שלום אורח, התחבר

נחש מה אני מרגיש

מחבר/ים: שלי זאנטקרן
הוצאה לאור: המרכז לויסות רגשי
שנת הוצאה לאור: 2022
תקציר

המשחק מאפשר למשתתפים להכיר את תפקידם של הרגשות בחיים שלנו, לזהות את המחשבות שמשפיעות על מה שאנו מרגישים, לחבר בין התחושה הגופנית לרגש ואפילו… ליצור אמפתיה למה שהאחר מרגיש. אתם מוזמנים לשחק אותה ולגלות עוד הרבה דברים על החיים הרגשיים שלכם.

המשחק מכיל: שלושה לוחות – שני לוחות לשחקנים, ולוח משחק מרכזי , 35 קלפי רגשות המחולקים לשלוש חבילות 15 קלפי שאלות העוסקות בתפקיד הרגשות 15 קלפי שאלות העוסקות בזיהוי מחשבות 15 קלפי שאלות העוסקות בתחושות גופניות, זיהוי מנחי גוף והבעות פנים.

על המחבר/ים

שלי זאנטקרן, מטפלת קוגניטיבית התנהגותית מומחית, מדריכה מטעם איט"ה, מטפלת סכמה תרפיה בעבודה עם ילדים, מיינדפולנס וביופידבק. מנהלת המרכז לויסות רגשי.

נחש מה אני מרגיש, שלי זאנטקרן, המרכז לויסות רגשי, ספר ילדים, טיפול קוגניטיבי התנהגותי, טיפול CBT, איט"ה

אוּלַי יְעַנְיֵן אוֹתְךָ גַּם

כיצד נלחמתי ונצחתי את ה- OCD שלי. זכרונות מטיפול CBT

ד״ר יונתן קושניר

שינה לעייפים: הגישה הקוגניטיבית־התנהגותית לאינסומניה (CBT-I)

ד״ר יונתן קושניר

גיבורי הקסם הפנימי

אסף גיטלר

צבעי הקשב- ערכת קלפים טיפולית משחקית

ד"ר מורן פרחי וד"ר רקפת לורבר-קידר

הכל קורה רק לי

גלית טליה אילוז

קולה של מיכלי

לימור כדורי

כוכב החרדה

שני גולן כהן

יש לך הצעה לוועד איט"ה?

מצויין! נשמח לשמוע. כתוב/י את ההצעה בטופס מטה ונשתדל להתייחס במהרה